Rüyada saçının bir kısmının olmadığını görmek

Rüyada saçının bir kısmının olmadığını görmek yaptığı işlerden çok para kazanacağına, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine, onu alkışlayacağına, üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine, onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına rivayet eder.

Rüyada saçının bir kısmının olmadığını gördüyseniz:

  • İşe biraz ara vermeniz, size ne yaptığınız, ne yapmak istediğiniz veya nasıl ilerleyeceğinizi anlamanız için zaman kazandırabilir.

Rüyada saçının bir kısmının olmadığını görmek bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada saçının ön kısmının döküldüğünü görmek yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçının bir kısmının kel olduğunu görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına, mülkiyetinin de artacağına alamet eder.

Rüyada saçlarının bir kısmının beyazladığını görmek onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına, ailesi ile mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada saçının bir kısmının ağardığını görmek hayırlı bir yola çıkılacağına, müjdeli bir haber alarak sevineceğine delalet etmektedir.

Rüyada saçın bir kısmının beyazladığını görmek sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına inanılır.

Rüyada saçın bir kısmını kel görmek işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçın bir kısmının koptuğunu görmek kalbindeki kuşkulardan arınacağına, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments