Rüyada saçının bir kısmının döküldüğünü görmek

Rüyada saçının bir kısmının döküldüğünü görmek elde bulunan imkânların artacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, işlerinde başarı elde edeceğine ve allah tarafından kendisine nasip edilen hayattan razı gelip, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına tabir olunur.

Rüyada saçının bir kısmının döküldüğünü gördüyseniz:

  • Verilmiş sözlerin tutulmaması duygusal sorunlara neden olabilir.

Rüyada saçının bir kısmını kesmek aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçın bir kısmının kel olduğunu görmek maddi anlamda gücünün artması sayesinde de yaşam standartlarının en yüksek seviyelere geleceğine, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına inanılır.

Rüyada saçının bir kısmının yandığını görmek hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine inanılır.

Rüyada saçlarının bir kısmının döküldüğünü görmek hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçın bir kısmını kel görmek sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine ve aile hayatında çok güzel günler yaşanacağına işarettir.

Rüyada saçının bir kısmının döküldüğünü görmek hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına, ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada saçın bir kısmının beyazladığını görmek sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, ekmeksiz kalacağına yorulur.

Rüyada saçının bir kısmını beyaz görmek onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, strese gireceğine, gergin olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments