Rüyada saçının bir kısmını kesmek

Rüyada saçının bir kısmını kesmek yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, rahat edeceğine, hasta olanın da iyileşeceğine, gitmediği yerlere gideceğine, sorunlarının çözüleceğine, malının ve aşının da çoğalacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçının bir kısmını kesmek gördüyseniz:

  • Bazı tecrübeli kimselerin sizi karşılarına alıp, sizinle ilgili konularda uzun uzun konuşmaları olasıdır.

Rüyada saçının bir kısmını kesmek atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine delalettir.

Rüyada saçın bir kısmını kesmek sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada saçının bir kısmının beyazladığını görmek parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bu kişiler sayesinde yeni bir çevreye gireceğine delalettir.

Rüyada saçlarının bir kısmının beyazladığını görmek rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına, çalışılan firmanın atağa geçeceğine yorulur.

Rüyada saçlarının bir kısmını beyazlamış görmek zorlukların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına yorulur.

Rüyada saçının bir kısmının sarı olduğunu görmek kötü sözler duyulacağına, işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçının bir kısmını beyaz görmek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, şöhret ve hayır getireceğine rivayet eder.

Rüyada saçının bir kısmının kesildiğini görmek rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments