Rüyada saçını kesen birini görmek

Rüyada saçını kesen birini görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, külfetinin ve yükünün artacağına, zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, başarılı olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine alamet eder.

Rüyada saçını kesen birini gördüyseniz:

  • Değiştiremeyeceğiniz şeyler veya size karşıt görüşlerde olan kişilerle ilgili konular için üzülmemelisiniz.

Rüyada saç kesen görmek ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada saç keseni görmek yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, allah katında makbul işlerle uğraşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada saç kesen birini görmek onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına, şifa göreceğine işaret eder.

Rüyada saçını kesen birini görmek eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine rivayet eder.

Rüyada kına kesesi görmek ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine rivayet eder.

Rüyada hamamda kese yaptırmak aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz kese görmek çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, ömrünün uzun olacağına işaret etmektedir.

Rüyada banyo kesesi almak maddi olarak çok rahat olunacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments