Rüyada kına kesesi görmek

Rüyada kına kesesi görmek darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına, tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, maddi olarak büyüyeceğine, kendi işinin sahibi olacağına, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına işarettir.

Rüyada kına kesesi gördüyseniz:

  • Kontrollü değişiklikler yapmanız veya bazı olayları tutarlı şekilde zorlamanız durumunda pişman olmaksızın istediğinizi elde edebilirsiniz.

Rüyada kına kesesi görmek memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına, kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına delalet eder.

Rüyada kese kağıdı görmek birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına, esenlik içinde olacağına, ferahlayacağına, rahatlayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada kolunu kesen birini görmek işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, çok büyük iş deneyimi kazanılacağına ve aileden birine yapacağı bir iş için maddi ve manevi olarak büyük destek verileceğine alamet eder.

Rüyada banyo kese görmek büyük bir çaba gösterilmesine rağmen sorunların sürekli artacağına, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına işaret eder.

Rüyada safra kesesi taşı görmek başını ağrıtan ve kendisini üzen olayları atacağı doğru adımlar ve vereceği hayırlı kararlar sayesinde yakın bir zaman içinde çözeceğine, üzerinde kafa yoracağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağaç kesenleri görmek allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada banyo kesesi almak ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına, ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına alamet eder.

Rüyada kendini kesen birini görmek aile hayatı ile ilgili çok hayırlı ve güzel bir adım atılacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments