Rüyada saçını kel yapmak

Rüyada saçını kel yapmak gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına, zenginliğe kavuşacağına, ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada saçını kel yapmak gördüyseniz:

  • Belli bir ilişki, iş birliği veya düzenleme kabul edilebilir olmayan bir zeminde gidip geliyor olabilir.

Rüyada saçını kel yapmak rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine işarettir.

Rüyada saç dökülmesi kel olmak bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kel birinin saçının çıktığını görmek kısmetinin her zaman açık olacağına, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saç kel görmek çok mutlu olunacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine rivayet eder.

Rüyada saçın yarısını kel görmek gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçını kel görmek bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada saçının tepesini kel görmek kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada kel saç görmek onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments