Rüyada kel saç görmek

Rüyada kel saç görmek yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, daha iyi yerlere geleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kel saç gördüyseniz:

  • Bazı konuları ele alırken hararetle tartışmak yerine, daha kibar bir yol tercih ederseniz daha fazla sonuç alabilirsiniz.

Rüyada saç dökülmesi kel olmak elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına delalet etmektedir.

Rüyada kel birinin saçının çıktığını görmek bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine tabir olunur.

Rüyada saçı kel olmak çok daha büyük ve daha dikkat çekici şeyler yapmak için sermaye elde etmesini sağlayacağına, zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kel insanı saçlı görmek aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine işarettir.

Rüyada saçın kel olduğunu görmek hayırlı kapılar açılacağına, zorlu bir dönem geçirileceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kel birini saçlı görmek işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, o kişi ile tutkulu ve büyülü bir aşk yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçının yarısını kel görmek çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada saçının kel görmek borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına, çıkmaza gireceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments