Rüyada ölü kelebek görmek

Rüyada ölü kelebek görmek dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bu sayede yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına, daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına, can bulacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, hoşluk içinde olacağına işaret eder.

Rüyada ölü kelebek gördüyseniz:

  • Sizi üzen hataları telafi için çalışabilirsiniz.

Rüyada ölü kelebek görmek ticari anlamda yön değiştireceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada kelebek ölüsü görmek canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölü kelebekler görmek hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına, mevki edineceğine rivayet eder.

Rüyada kelebekli yüzük takmak büyük bir yenilgi alacağına, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada kelebek şeklinde yüzük görmek çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada evin içinde kelebek görmek kazancından başkalarına da vereceğine, o işin tüm risklerini göze alacağına delalet etmektedir.

Rüyada kelebek kusmak işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına delalettir.

Rüyada örümcek ağında kelebek görmek sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, bolluk ve bereket içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments