Rüyada saçın uzun olduğunu görmek

Rüyada saçın uzun olduğunu görmek yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, aile içinde geçiminin zorlaşacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçın uzun olduğunu gördüyseniz:

  • Flu ortamlar veya ikili durumlar kafaları karıştırıyor.

Rüyada sevdiğinin saçlarını uzun görmek işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına tabir olunur.

Rüyada erkekte uzun saç görmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzun saçı kesmek hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve rüya sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına alamet eder.

Rüyada kendini başı açık ve saçı uzun görmek sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, insanlara öncülük edeceğine işarettir.

Rüyada saçını kıvırcık ve uzun görmek daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada birini saçı uzun görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine yorulur.

Rüyada uzun saçı kısa kesmek işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına, iş projelerinin gerçek olacağına tabir olunur.

Rüyada saçlarını uzun ve düz görmek özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine, mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments