Rüyada saçlarını uzun ve düz görmek

Rüyada saçlarını uzun ve düz görmek fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine rüya sahibinin bu sayede arkasına kitleleri takacağına, insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine, onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, maddi olarak zorlansa da yavaş yavaş her şeyi yoluna koyacağına, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, bir süre bu durumun devam edeceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçlarını uzun ve düz gördüyseniz:

  • Maddi konularda kararsız davranabilirsiniz.

Rüyada uzun ve düz saç görmek çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye rivayet eder.

Rüyada düz ve uzun saç görmek iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına inanılır.

Rüyada uzun düz saç görmek eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına inanılır.

Rüyada uzun düz siyah saç görmek kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına delalettir.

Rüyada saçlarını uzun ve düz görmek paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, sonunda hayır getiren bir habere kavuşacağına alamet eder.

Rüyada uzun siyah düz saç görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, yeni çalışmalar ortaya konacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düz uzun saç görmek dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada uzun düz yolda yürümek kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments