Rüyada saçımı kestirdiğimi görmek

Rüyada saçımı kestirdiğimi görmek gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, her işinde hayırla karşılaşacağına, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, hayırlı terfiler alınacağına, sabır gösterdiği konularda emeline kavuşarak sonunda tüm isteklerine kavuşmuş, huzurlu bir insan olacağına rivayet eder.

Rüyada saçımı kestirdiğimi gördüyseniz:

  • Değişmesi gereken şeyler varken, farklılaşması gereken şeylerin olduğu gibi kalmasında ısrarcı olmamalısınız.

Rüyada arkadaşının saçlarını kestirdiğini görmek hayallerini gerçekleştirmek için beklediği önemli ve büyük fırsatlar yakalayacağına, sorunların teker teker aşılacağına alamet eder.

Rüyada erkek berberinde saç kestirmek kafasına göre birini bulacağına, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçlarının ucundan kestirmek ekmek bulamayacağına, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına ve başarıları ile adından söz ettireceğine tabir olunur.

Rüyada kendi saçının kestiğini görmek kötü günleri geride bırakacağına, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına delalet eder.

Rüyada saçın bir kısmını kestirmek girdiği her işte çok başarılı olacağına, içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına rivayet eder.

Rüyada saçlarını kestiğini görmek trend olan bir markanın başına geçileceğine, kişinin geri planda kalacağına rivayet eder.

Rüyada saçını kestirmeye gitmek yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına işarettir.

Rüyada kızının saç kestirdiğini görmek atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments