Rüyada saçı uzun ve gür görmek

Rüyada saçı uzun ve gür görmek allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, hayallerin gerçekleşeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına, yalan söyleyeceğine, çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçı uzun ve gür gördüyseniz:

  • Başkalarına yapacağınız yardımların olumlu sonuçları olabilir.

Rüyada uzun gür saç görmek şansın önünün kesileceğine, işlerin aksamayacağına delalettir.

Rüyada saçını uzun ve gür görmek parasının ve malının çoğalacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına delalettir.

Rüyada saçı uzun ve gür görmek endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine inanılır.

Rüyada uzun ve gür saç görmek çok mutlu olacağı günler geçireceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada saçlarını uzun ve gür görmek ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına tabir olunur.

Rüyada uzun ve gür saçlı olduğunu görmek aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına işarettir.

Rüyada saçları uzun ve gür görmek iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gür ve uzun saç görmek bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, önemli yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments