Rüyada gür ve uzun saç görmek

Rüyada gür ve uzun saç görmek eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine, elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına, hep yerinde sayacağına, sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, dertlerin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada gür ve uzun saç gördüyseniz:

  • Belli anonslarda bulunmadan önce, planlarınızı gözden geçirmeli, iş takviminizi düzenlemelisiniz.

Rüyada uzun gür saç görmek uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, insanların güvenini kazanacağına, çok mutlu olacağına, sevilip sayılacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan destek alabileceğine rivayet eder.

Rüyada saçını uzun ve gür görmek eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, günahlarından kurtulmak için allah’a sığınacağına inanılır.

Rüyada gür ve uzun saç görmek bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına rivayet eder.

Rüyada saçlarını uzun ve gür görmek özel hayatında mutluluğu yakalamasına, elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçları uzun ve gür görmek konfor içinde olacağına, özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine inanılır.

Rüyada uzun ve gür saç görmek sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, atılan adımların zarar vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada uzun ve gür saçlı olduğunu görmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, kötü niyetli kimselerle yasalar çerçevesinde hesaplaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçı uzun ve gür görmek ticaretinin ilerleyeceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments