Rüyada saçı kel olmak

Rüyada saçı kel olmak yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine, yaşanan sıkıntıları ve sorunları ortadan kaldıracağına, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, rüya sahibinin kazancının da katlanarak çoğalacağına, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına, biraz dinleneceğine, sıkıntılarına ortak olacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçı kel olmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya kariyerinizi ilgilendiren konularda olumlu gelişmeler yaşanabilir, olumlu duyumlar alabilirsiniz.

Rüyada kel birinin saçının çıktığını görmek iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine ve büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı kazançlara ulaşacağına, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine inanılır.

Rüyada keli saçlı görmek dileklerinin gerçekleşeceğine, zor zamanların geride kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine işarettir.

Rüyada kel olan birini saçlı görmek işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına delalet eder.

Rüyada saçının kel görmek şansının açık olacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine rivayet eder.

Rüyada saçını kel yapmak işsiz kalmaya, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine işaret eder.

Rüyada kel erkeği saçlı görmek maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına, içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına yorulur.

Rüyada kel adamı saçlı görmek dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına işarettir.

Rüyada saçlı birini kel görmek sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına, tüm sorunlarına rağmen çalışmayı sonlandıracağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments