Rüyada saçı kel görmek

Rüyada saçı kel görmek rahat bir hayata sahip olacağına, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına, haksızlıklara da karşı geleceğine rivayet eder.

Rüyada saçı kel gördüyseniz:

  • Kazananı belli olmayan tartışmalardan, size baskı kurmaya çalışan ya da sizinle ilgisi olmayan ek sorumluluklar yükleyen kişilerden uzak durun.

Rüyada kel birinin saçının çıktığını görmek zaferlere doymayacağına, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine alamet eder.

Rüyada saçının bir kısmını kel görmek huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına işaret eder.

Rüyada saçının tepesini kel görmek her zaman ailesinin dualarını alarak yaşayacağına, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada kendi saçını kel görmek birikimlerine büyük zarar  geleceğine, kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine yorulur.

Rüyada saçın bir kısmının kel olduğunu görmek kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına, kendisini çok zor durumlarda bulacağına inanılır.

Rüyada kel birinin saçlı görmek içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına, sevineceğine ve mutlu olacağına yorulur.

Rüyada kel bir insanı saçlı görmek daha iyi yaşam şartlarına sahip olacağına, zorluklarının son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada saç dökülmesi kel kalmak iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments