Rüyada saç ve kaş boyatmak

Rüyada saç ve kaş boyatmak ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine, en büyük acılarının dineceğine, dertlerinin şifasını bulacağına, iş hayatında günah işleyeceğine, bolluk ve bereket yakalayacağına, güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine, kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine yorulur.

Rüyada saç ve kaş boyatmak gördüyseniz:

  • Bazı konuları net bir şekilde görmeye başlayabilirsiniz.

Rüyada saç ve kaş boyatmak işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine işaret etmektedir.

Rüyada boyalı kaş görmek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, sıkıntıların sona ereceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaş boyatmak zor zamanların sona ereceğine, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine delalettir.

Rüyada saç kaş kesmek yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada saçının siyaha boyandığını görmek büyük başarıla kazanacağına, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına alamet eder.

Rüyada saçı turuncuya boyatmak sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine inanılır.

Rüyada saçını boyalı olarak görmek çok büyük bir baskı altına gireceğine, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına inanılır.

Rüyada saçlarını karamele boyatmak yalan söylemeyeceğine, huzurunun da yerine geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Sude

Rüyamda saçım omuz üstüne kadar kısa ve düz.bir tarafı uzun ve bir tarafı kısa boyu çok güzel gözüküyor ve saçımı sarıya boyatmışım rengi hem bana çok yakışmış hemde güzel olmuş ama kaşlarımıda sarıya boyatmışım ve kaşlarımın boyası halen üzerinde duruyor (bir an teredüt oldum acaba kaşlarımın rengi bana yakışırmı boyadığım için pişman olurmuyum diye düşünmeye başladım) kaşlarımı yıkamadan kaşlarımın son halini görmeden rüyam bitti
Yorumlarmısınız