Rüyada kaş boyatmak

Rüyada kaş boyatmak onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, özellikle para konusunda şansının açılacağına, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına, stresli bir ortama gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına rivayet eder.

Rüyada kaş boyatmak gördüyseniz:

  • Sizi zayıf duruma düşürebilecek değişikliklere izin vermemelisiniz.

Rüyada saç ve kaş boyatmak daha fazla gelir elde edeceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına yorulur.

Rüyada kaş boyatmak insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, yarar sağlamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada boyalı kaş görmek elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, işten yana kısmetinin kapanacağına yorulur.

Rüyada kaşının alındığını görmek hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, çevresindeki kişileri ve onlarla olan ilişkileri gözden geçirerek yeni kararlar alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaşı dökülmek dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, ekmeğine leke süreceğine delalettir.

Rüyada kaşlarını kestiğini görmek yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına, önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaşlarının alındığını görmek daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi kaşını aldığını görmek yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments