Rüyada saç kaş kesmek

Rüyada saç kaş kesmek sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, büyük rahatlık yaşanacağına, psikolojinizi düzeltecek gelişmelere, çalışma hayatında çok yeni bir sayfa açacağı bir döneme gireceğine, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, çok bereketli zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada saç kaş kesmek gördüyseniz:

  • Duyduklarınız veya söylenenler doğru olmayabilir.

Rüyada saç kaş kesmek maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına yorulur.

Rüyada kaşlarını makasla kesmek belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile büyük mutluluklar yaşayacağına yorulur.

Rüyada makasla kaş kesmek çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, vefasızlık ve nankörlük göreceğine tabir olunur.

Rüyada kaşı kesmek bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine rivayet eder.

Rüyada kaşını kesmek büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine, kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaşını makasla kesmek daha büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine rivayet eder.

Rüyada kaşları makasla kesmek ekmeğinin verimli olacağına, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına rivayet eder.

Rüyada kaş kesmek iş hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, zor zamanların ve sorunların geride kalacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments