Rüyada boyalı kaş görmek

Rüyada boyalı kaş görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine, yapılan her işte çok değerli deneyimler kazanılacağına, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, birçok sıkıntıya iyi geleceğine, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına işarettir.

Rüyada boyalı kaş gördüyseniz:

  • Öfkelenerek zaman kaybedebilirsiniz, öfkeyi bir kenara bırakıp harekete geçmeniz gerekiyor.

Rüyada boyalı kaş görmek üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine delalet eder.

Rüyada saç ve kaş boyatmak işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kaş boyatmak allah’ın kendisinden yana olacağına ve kişinin beklediğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına tabir olunur.

Rüyada kaşlarının uzadığını görmek sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına yorulur.

Rüyada iple kaş almak ayrılanların birleşeceğine, atılan her adımda çok daha güzel işler gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz kaş görmek sevilen ve aranılan biri haline geleceğine, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada kaşı kalın görmek elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine, geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaşın ortasını almak rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments