Rüyada saç ve bit görmek

Rüyada saç ve bit görmek hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine, işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine, hayırlı biri ile mutlu bir evlilik yapacağına, yeni mekânlara gireceğine, insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına, variyet sahibi olacağına, helal ekmek yiyeceğine delalet eder.

Rüyada saç ve bit gördüyseniz:

  • Sizin için özel olan bir kişiyle sakin planlar yapabilirsiniz.

Rüyada saçta bit sirkesi görmek bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada saçlarımda bit görmek uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına yorulur.

Rüyada saçında bit ayıklamak yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçta çok bit görmek kişinin gaflet ve delalete düşeceğine, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saçına bit düşmek birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine, yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına inanılır.

Rüyada saç biti görmek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına işaret etmektedir.

Rüyada biti saçta görmek güzelliklere rast gelineceğine, borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saç ve bit görmek işlerin kara geçeceğine, sadece makamının değil kazancının da artacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments