Rüyada saç biti görmek

Rüyada saç biti görmek çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine, uzun yıllar boyunca hayal ettiği ve insanların sahip olmak istediği bir hayaline kavuşacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, hayallerin gerçekleşeceğine, rüyayı gören kişi için her gelen günün daha aydınlık ve hayırlı olacağına, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saç biti gördüyseniz:

  • Küçük gibi görünen şeylere ya da ayrıntılara önem vermeniz olası sorunları engellemenize yardım edebilir.

Rüyada saçı bitlenmiş görmek en umutsuz olduğu anda da allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçtaki bitleri öldürmek hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada saçtan bit alıp öldürmek sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, kendi işine sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının saçında bit öldürmek kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada saç içinde bit görmek elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, yuva kuracağına alamet eder.

Rüyada saçtan bit almak geniş bir rızka kavuşacağına, işinden geri kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçında canlı bit görmek mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, kişinin hayat sevincinin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının saçından bit almak rahat edileceğine, sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments