Rüyada saç uzadığını görmek

Rüyada saç uzadığını görmek hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine alamet eder.

Rüyada saç uzadığını gördüyseniz:

  • Geçmişte olanlar gelecekte olacakların habercisi değildir.

Rüyada erkeğin saçının uzadığını görmek ondan şifa göreceğine, güç alacağına, rekabet edebilme gücünün artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aynada saçının uzadığını görmek yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine, huzurlu ve mutluluk verici bir birliktelik yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşın saçının uzadığını görmek sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına yorulur.

Rüyada saçları uzamak uzun zamandan beri kötü gibi duran sağlık durumunun aksine çok güçlü olduğuna, rüya sahibinin, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının saçlarının uzadığını görmek büyük başarıların göğüsleneceğine, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına ve lüks bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada saçımın uzadığını görmek gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına, mubah olmayan yollara sapacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçın uzadığını görmek insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine alamet eder.

Rüyada saç ve sakalın uzadığını görmek borçların hafifleyeceğine, sevinçli ve güzel günler göreceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments