Rüyada saç ve sakalın uzadığını görmek

Rüyada saç ve sakalın uzadığını görmek yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, düşkün kimselerin yardımına koşacağına, ona mutluluk getireceğine, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına ve rahata erileceğine, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine delalettir.

Rüyada saç ve sakalın uzadığını gördüyseniz:

  • Kararlarınızı uygulamaya koymanız veya yaptığınız seçimler doğrultusunda ilerlemeniz durumunda, istediğiniz alanlarda veya hayalleriniz doğrultusunda başarılı olmanın yolunu bulabilirsiniz.

Rüyada saç ve sakalın uzadığını görmek hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına, istediği noktalara ulaşacağına işaret eder.

Rüyada saçı sakalı uzamak hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına, ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına inanılır.

Rüyada kocasının sakalının uzadığını görmek kişinin eğitim hayatından başlayarak iş hayatı ve tüm hayatı boyunca çok başarılı olacağına, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin sakalının uzadığını görmek sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, borçların artacağına işarettir.

Rüyada sakal uzamak yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine rivayet eder.

Rüyada sakalı uzamak garanti olacak kazanca, mutluluğa, huzura ve sıhhate kavuşacağına, üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına işarettir.

Rüyada eşinin sakalının uzadığını görmek hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sakalını uzadığını görmek özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments