Rüyada saç traşı olmak

Rüyada saç traşı olmak telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine, manevi açıdan kendisini daha güçlü ve daha azimli hissedeceğine ve iş yerinde bir aile ortamı kuracağına işaret eder.

Rüyada saç traşı olmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin saplantıları ya da kör noktaları üretkenliğiniz üzerinde tutumunuza bağlı olarak artı ya da eksi etkiler yapabilir.

Rüyada saç göstermek yapılan çalışmaların heba olacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine rivayet eder.

Rüyada dalgalı uzun saç görmek çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada gelin saçı yapıldığını görmek birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçını şampuanla yıkamak iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine alamet eder.

Rüyada başka birinin saçını görmek başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, bunların devlet kapılarından geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada saça kına sürmek yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine alamet eder.

Rüyada saç tararken bit görmek kişinin tek başına kalacağına, rahata ereceğine, ferahlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçının kesildiğini ve ağladığını görmek alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments