Rüyada saç göstermek

Rüyada saç göstermek kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına, tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, her türlü başarıyı elde edeceğine, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine alamet eder.

Rüyada saç göstermek gördüyseniz:

  • Yapılması gereken işler esnasında çok fazla eleştirel ya da şikayetçi tavırda olmamakta fayda var.

Rüyada saç göstermek huzursuzluklar ile boğuşacağına, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçını göstermek sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada göğsünü göstermek kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendini göstermek arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına yorulmaktadır.

Rüyada namaz kılmayı göstermek sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuran göstermek maddi açıdan rahata erileceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada el göstermek böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına, allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine inanılır.

Rüyada güç göstermek daha fazla gelir sahibi olunacağına, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments