Rüyada saç sakal traşı olmak

Rüyada saç sakal traşı olmak sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına, yakın zamanda rahat edeceğine, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, mutlu bir beraberlik yaşayacağına, maddi sıkışıklık içinde kalacağına, aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada saç sakal traşı olmak gördüyseniz:

  • İşleri kendi bildiğiniz yöntemlerle ele almaya özel önem vermeniz gerekiyor.

Rüyada saç ve sakalın uzadığını görmek hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, maharetli bir kişi ile evlenileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sakal ve saç kesmek sorunların son bulacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine, yeni bir eve sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada saç ve sakal kestirmek kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bu durum sayesinde iş hayatının da düzene gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saç sakal görmek çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan rüya sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine inanılır.

Rüyada siyah saç sakal görmek yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine yorulur.

Rüyada saçını sakalını kesmek işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçlı sakallı erkek görmek şükredeceğine, tüm kalbi ile allah’a döneceğine işarettir.

Rüyada saçı sakalı uzamak kazancının ve zenginliğinin artacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments