Rüyada cam çerçeve kırmak

Rüyada cam çerçeve kırmak üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve çok huzurlu bir hayata sahip olacağına, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına, sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada cam çerçeve kırmak gördüyseniz:

  • Güçlü insanlara yaptırım sağlayan yeteneneğiniz var.

Rüyada cam çerçeve kırmak sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine delalet eder.

Rüyada cam çerçevesi görmek içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine alamet eder.

Rüyada çerçeveli cam görmek yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, yapacağı planların altüst olacağına inanılır.

Rüyada beyaz çerçeve görmek alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize, dolandırılacağına delalettir.

Rüyada gümüş çerçeve görmek anne ve baba duası alınacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine tabir olunur.

Rüyada siyah çerçeveli gözlük takmak hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına delalettir.

Rüyada çerçeve bal görmek çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, insanlara yol göstereceğine delalet eder.

Rüyada çerçeve kırıldığını görmek tabiri caizse ağız tadından olacağına, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments