Rüyada kol saati satın almak

Rüyada kol saati satın almak işlerin çok ters gitmeye başlayacağına, işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine, bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine yorulur.

Rüyada kol saati satın almak gördüyseniz:

  • Fikirler, ideolojiler, toplumsal olaylar, hümanist yaklaşımlar veya toplum olarak yardımlaşmayı gerektirecek gelişmeler ön plana çıkabilir.

Rüyada kol saat satın almak geleceğinin zenginlik ve mutluluk içinde geçeceğine, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada kol saati satın almak yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada duvar saati satın almak allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına delalettir.

Rüyada çalar saat satın almak sözler sarf edeceğine, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine yorulur.

Rüyada saat satın aldığını görmek huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine işaret eder.

Rüyada saat satın almak keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, hayalini kurduğu büyük başarılara ulaşacağına delalettir.

Rüyada kol saati taktığını görmek rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kol saati hediye almak doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments