Rüyada saat aramak

Rüyada saat aramak bereketinin artacağına, husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına, kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına, çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada saat aramak gördüyseniz:

  • Yükselme arzusuyla yanıp tutuşuyorsunuz.

Rüyada saat aramak dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, muradına ereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına delalet eder.

Rüyada altın saat vermek yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, çevresindeki kişileri ve onlarla olan ilişkileri gözden geçirerek yeni kararlar alacağına inanılır.

Rüyada sevgiliye saat almak düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bayan kol saati bulmak maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına delalettir.

Rüyada saat sesi duymak kendisinin de bundan çok memnun olacağına ve olumlu şekilde etkileneceğine, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına işarettir.

Rüyada mor saat görmek planların tutmayacağına, dünya işlerinden uzaklaşmaya, allah’a yakın olmaya işaret eder.

Rüyada denizde saat bulmak başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına delalettir.

Rüyada kolunda saat görmek birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments