Rüyada saat almayı görmek

Rüyada saat almayı görmek sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, uzun yıllar boyunca hayal ettiği ve insanların sahip olmak istediği bir hayaline kavuşacağına, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine, gam ve kasavetin de uçup gideceğine, kudretinin yerine geleceğine, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine işaret eder.

Rüyada saat almayı gördüyseniz:

  • Verdiğiniz kararlardan, çevre uyumsuzluğu yüzünden vazgeçmek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada saat almaya gitmek sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, malının ve parasının eksilmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada saat alıp takmak hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada saat almayı görmek bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına rivayet eder.

Rüyada elbise almaya gitmek gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine ve zenginlik kapılarının sonuna kadar açılacağına tabir olunur.

Rüyada verilen altını almamak hayırlı bir yola çıkılacağına, kendisini çaresiz hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada alnının yarıldığını görmek hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada para alıp geri vermek hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada alman kurdu görmek daha bir sevileceğine, her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments