Rüyada rüku etmek

Rüyada rüku etmek iş hayatında büyük başarılar kazanacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, günaha gireceğine, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, rahat erileceğine, derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına inanılır.

Rüyada rüku etmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız yenileniyor, heyecan verici ilişkiler söz konusu olabilir.

Rüyada rükuya varmak geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına delalet etmektedir.

Rüyada rüku etmek iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine rivayet eder.

Rüyada rükuda durmak büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada rükuya eğilmek erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments