Rüyada ruj sürmek

Rüyada ruj sürmek hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, takdir toplayacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına, hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına, ticarette başarılı olacağına, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ruj sürmek gördüyseniz:

  • Yeni bir iş, mevcut işinizde bir değişiklik ya da işleri halletme biçiminizde yapacağınız değişiklikler stresinizi azaltabilir, yeni fırsatların yolunu açabilir ya da sizi özgürleştirebilir.

Rüyada dudağına kırmızı ruj sürmek uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına işaret eder.

Rüyada mavi ruj sürmek yeni fırsatlar sunulacağına, büyük zararlara uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kahverengi ruj sürmek kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendine kırmızı ruj sürmek istediklerini rahatlıkla elde edeceğine, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine tabir olunur.

Rüyada birine ruj sürmek içinin rahatlayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, çok rüyada başkası tarafından taşlanmak alınan bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına inanılır.

Rüyada dudağına ruj sürmek iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, ortaklıklar varsa da bozulacağına yorulur.

Rüyada dudağa pembe ruj sürmek amacına ulaşabileceğine, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada pembe ruj sürmek tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, çok büyük bir mutluluğa ereceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments