Rüyada ruhtan korkmak

Rüyada ruhtan korkmak evli ise çocuk sahibi olacağına, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, kurulu düzenin bozulacağına, ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ruhtan korkmak gördüyseniz:

  • Ev hayatınz da hala rahatsız edici durumdadır.

Rüyada ruh görüp korkmak yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada ruhtan korkmak iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, rakiplerini geride bırakacağına inanılır.

Rüyada ruh dövmek dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına rivayet eder.

Rüyada ölen birinin ruhunun geldiğini görmek geçim sıkıntısının biteceğine, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada yakının ruhunu görmek emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada ruhunu görmek içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ruh çağırmak görmek sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine alamet eder.

Rüyada ruhunun yükseldiğini görmek allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments