Rüyada ayak ucuna yatmak

Rüyada ayak ucuna yatmak çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, sevdiği kişiler ile arasındaki bağların kuvvetlenmesini sağlayacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, yorgun ve gergin günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada ayak ucuna yatmak gördüyseniz:

  • Hoşunuza giden bazı şeyler almanız ya da dostlarınıza bazı ikramlarda bulunmanız veya misafir ağırlamanız olasıdır.

Rüyada ayak ucuna yatmak alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, rahat erileceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayak ucunda yatmak harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, hasretin ve özlemin biteceğine inanılır.

Rüyada ayak ucunda yılan görmek anlaşmazlıkların, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine alamet eder.

Rüyada ayak ucu görmek zorlukların yakın zaman içinde biteceğine, keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine işaret eder.

Rüyada ölmüş eşiyle yatmak ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, geleceğin çok parlak ve güzel olacağına delalet etmektedir.

Rüyada köpekle yatmak halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hastane odasında yatmak hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine inanılır.

Rüyada cezaevinde yatmak tecrübe sahibi olacağına, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments