Rüyada köpekle yatmak

Rüyada köpekle yatmak zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına, canın ve malının da her zaman güvende olacağına, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, kâbus gibi günlerin geleceğine, sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, aile hayatında mutlu bir yuva kurmak için çok hayırlı adımlar atacağına yorulmaktadır.

Rüyada köpekle yatmak gördüyseniz:

  • İşinizde haberleşmenizi engelleyen bazı aksaklıklar yaşayabilirsiniz.

Rüyada köpekle aynı yatakta yatmak bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına yorulur.

Rüyada köpekle yatmak güzel ve doğru işler yapacağına, başarılarını ispat edeceğine, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine işaret eder.

Rüyada yorganla yatmak kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada masanın üstünde yatmak koşulların her geçen gün düzeleceğine, yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına delalettir.

Rüyada çöplükte yatmak kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada yorgan altında yatmak şansının yaver gideceğine ve allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına, rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine delalettir.

Rüyada yatağa yatmak bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, çabalarının boşa çıkacağına tabir olunur.

Rüyada kumda yatmak korkularının yok olacağına, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments