Rüyada cezaevinde yatmak

Rüyada cezaevinde yatmak maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, yüzünden gülücüklerin, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, zafer elde edileceğine, kazancını bu kişiden elde edeceğine, kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine, insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine, hayırlı ve güzel olacağına işaret etmektedir.

Rüyada cezaevinde yatmak gördüyseniz:

  •  Rüzgar arkadan eserken, daha fazla tanınmanızı, imajınızı güçlendirmenizi sağlayacak planları hızlandırmanızda fayda var.

Rüyada cezaevinde yatmak sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşinin cezaevinden çıktığını görmek attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına işarettir.

Rüyada cezaevinde yemek yemek engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına işaret eder.

Rüyada cezaevindeki birini görmek tatsızlıkların sona ereceğine, aileye büyük bir ev alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada cezaevine görüşe gitmek kara bulutların giderek kişi için her bir yeni günde yeni güzel gelişmelerin yaşanacağına, iş hayatında kendi emeklerinin sonuçlarını alarak parlak bir geleceğe sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada cezaevinden kurtulmak kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada cezaevinden kaçmak atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine, yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada cezaevini ziyaret etmek bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments