Rüyada renkli duman görmek

Rüyada renkli duman görmek eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine, zahmete ve derde düşeceğine, elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına, insanlar tarafından da daha çok sevgi ve saygı göreceğine, işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına, sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, insanlardan uzaklaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada renkli duman gördüyseniz:

  • İstediğiniz ya da isteyebileceğiniz şey aslında mantıksız bile olsa onun için akla gelmedik çılgınlığı yapabilirsiniz.

Rüyada renkli duman görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına işarettir.

Rüyada kara dumanlar görmek dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada topraktan duman çıktığını görmek dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine alamet eder.

Rüyada siyah duman ve ateş görmek elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine delalettir.

Rüyada evden duman çıktığını görmek kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, parasal ferahlığa çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada duman ve ateş görmek sorunların çözümü için başka yolları ve çözümleri de inceleyeceğine, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine delalet eder.

Rüyada mavi duman görmek maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına, büyük başarılar kazanıp kendisini ispat etme şansı bulacağına tabir olunur.

Rüyada ağzından duman çıktığını görmek yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Nisa

Rüyamda balkonda otururken beyaz ve benekli bir baykuşun teker teker ev balkonlarına kondu sonra oturduğum balkona geldi orda durdu diğer hiçbir ev balkonlarında bu kadar uzun süre kalmadı ama oturduğum balkonda durdu bende hiç birşey yapmadım sonra masaya zıpladı ardındanda koluma sonra balkon parmaklıklarına geri kondu ve mor bir duman çıkarttı ağzında sonra gitti 1-2 hafta sonra aynı baykuş balkonuma yine geldi ama bu sefer bir yavru ile döndü yavru yumurtadan yeni çıkmış ve ıslak anlamı nedi