Rüyada renkli bilezik takmak

Rüyada renkli bilezik takmak eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine, aşkının da kalıcı olacağına, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına, kişinin afiyette kalacağına, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına yorulmaktadır.

Rüyada renkli bilezik takmak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan gerçeklerbulanık aklınızı netleştirebilir.

Rüyada renkli bilezik takmak kem gözlü insanların uzaklaşacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına yorulur.

Rüyada altın bilezik görüp takmak boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına işaret etmektedir.

Rüyada bilezik yüzük takmak zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil taşlı bilezik takmak dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına delalet eder.

Rüyada altın bilezik takmak ve çıkarmak sevdiği insanla romantik, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, kafasının rahat olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine alamet eder.

Rüyada altın bilezik almak ve takmak yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, bir sebeple çok kötü günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada düğünde bilezik takmak onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük bir iş teklifi alacağına tabir olunur.

Rüyada pırlanta bilezik takmak maddi açıdan büyük bir ferahlık sağlayacak kararlar alınacağına, herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments