Rüyada rengarenk güller görmek

Rüyada rengarenk güller görmek yaptıklarının ciddiyetine daha sonra varacağına, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, elde bulunan paranın tükeneceğine, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada rengarenk güller gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda veya konularda kendinizi sınırlamamalısınız.

Rüyada rengarenk güller görmek bereketin artacağına, yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına yorulur.

Rüyada kuru güller görmek bir sebeple neredeyse yıkılacağına, çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına alamet eder.

Rüyada açan güller görmek kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına delalet eder.

Rüyada pembe güller görmek içinin rahatlayacağına, mal ve para kazanılacağına işaret eder.

Rüyada siyah güller görmek ana baba için büyük bir ev alınacağına, hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada demet güller görmek insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına işarettir.

Rüyada top güllesi görmek inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine delalettir.

Rüyada güllerin içinde olmak güçlendikçe güçleneceğine, hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments