Rüyada rahmetli babasını görmek

Rüyada rahmetli babasını görmek ileride mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına, çok rahat edeceğine, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, yeni bir iş kapısı bulunacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına rivayet eder.

Rüyada rahmetli babasını gördüyseniz:

  • Maddi konularda sıkıntı yaşanıyorsa toz duman yatışmadan harekete geçmemenizde fayda var.

Rüyada rahmetli baba görmek kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına, kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine delalet etmektedir.

Rüyada rahmetli babasını görmek daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine, anne babanın birbirine düşeceğine tabir olunur.

Rüyada rahmetli dayı görmek kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada rahmetli dedeyi görmek bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada rahmetli dedesini görmek maddi gücünün artacağına, ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine işaret eder.

Rüyada rahmetli eşini görmek kazancın yarı yarıya düşeceğine, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada rahmetliyi görmek günahlarından tövbe etmeye, hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına tabir olunur.

Rüyada rahmetli arkadaşını görmek parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, anne ve babasının her zaman başında olacağına, rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments