Rüyada rahmetli dayı görmek

Rüyada rahmetli dayı görmek sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, insanlara küsüleceğine, sevilen birinin geleceğine, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, bir işi rakiplerine kaptıracağına, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına inanılır.

Rüyada rahmetli dayı gördüyseniz:

  • Maddi, işle ya da sosyal hayatınızla ilgili belli konular dönüşüme uğrayabilir ya da siz dönüştürme çabasında olabilirsiniz.

Rüyada rahmetli dayı görmek ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, kariyerinde çok büyük atılım yapacağına işaret eder.

Rüyada rahmetli amca görmek büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına, kısmetin açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada rahmetli annemi görmek bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına, sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına işaret etmektedir.

Rüyada rahmetli anneanne görmek hatalı yollara sapılacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine, yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına delalettir.

Rüyada rahmetli annesini görmek uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, kimseden korkmayacağına işarettir.

Rüyada rahmetli arkadaşını görmek böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada rahmetli kardeşini görmek zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına inanılır.

Rüyada rahmetli babasını görmek mutlu ve güzel günlerin geleceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments