Rüyada rahmetli baba görmek

Rüyada rahmetli baba görmek hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine, bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, hakkıyla kazanca, hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, evliyseniz eşle iyi geçime, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada rahmetli baba gördüyseniz:

  • Nedensiz yere çok fazla yorulmanıza gerek kalmayacak.

Rüyada rahmetli babasını görmek yeni bir eve taşınılacağına, hayattan bıkmasına neden olacağına tabir olunur.

Rüyada rahmetli baba görmek eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada rahmetli amca görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine alamet eder.

Rüyada rahmetli anneanne görmek duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, hakkını savunamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada rahmetli kardeşini görmek yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına delalet eder.

Rüyada rahmetli babaanne görmek insan içine çıkmak istemeyeceğine, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına delalettir.

Rüyada rahmetliyi görmek zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına, kar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada rahmetli arkadaşını görmek istediği noktalara geleceğine, kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments