Rüyada rahip görmek

Rüyada rahip görmek kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine, hayal kırıklığına yorulmaktadır.

Rüyada rahip gördüyseniz:

  • Borçları tahsil etmeniz zor olabilir veya aniden ortaya çıkan borçlar nedeniyle zorlanabilirsiniz.

Rüyada rahip öldürmek karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına yorulmaktadır.

Rüyada rahip rahibe görmek sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına delalettir.

Rüyada rahiple konuşmak her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada budist rahip görmek dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada rahip görmek rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada kilise ve rahip görmek hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına, uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine inanılır.

Rüyada kilisede rahip görmek büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine delalettir.

Rüyada rahibe ve rahip görmek maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments