Rüyada rahimde kıl görmek

Rüyada rahimde kıl görmek sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, işlerinde yeni bir sayfa açacağına, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına işarettir.

Rüyada rahimde kıl gördüyseniz:

  • Geleceğe dönük bazı faydalı planlarınız olabilir.

Rüyada rahimde kıl görmek yeni bir hayat kuracağına, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada kıllı rahim görmek en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, onların başarıları ile övüneceğine tabir olunur.

Rüyada rahim kılı görmek canın ve malının da her zaman güvende olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına alamet eder.

Rüyada rahimde ur görmek ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, aydınlık bir döneme girileceğine, zararların telafi edileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, evlat sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada rahim aldırmak çok büyük hayır duası alınacağına, bazı sırların açığa çıkacağına rivayet eder.

Rüyada rahimden ameliyat olmak dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine işaret etmektedir.

Rüyada rahimden et parçası düşürmek özellikle ailesine daha çok vakit ayırıp, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada rahim kanaması görmek bir sınavdan geçileceğine, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments