Rüyada pudra rengi görmek

Rüyada pudra rengi görmek eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine, eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına, kazancının günden güne artacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, çok sıkıntılı bir hal alacağına, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına delalet eder.

Rüyada pudra rengi gördüyseniz:

  • Farklı teklifler söz konusu olabilir.

Rüyada pudra rengi elbise giymek daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada pudra rengi görmek özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına, önemli atılımlar yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüze pudra sürmek aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, büyük atılımlarda bulunacağına tabir olunur.

Rüyada bebek pudrası görmek ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüze pudra görmek çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına delalet eder.

Rüyada pudra pembesi görmek günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine, kendisini allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına işaret eder.

Rüyada bebe pudrası görmek ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine, özlem gidereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada beyaz pudra sürmek devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments