Rüyada poşet dolusu kağıt para görmek

Rüyada poşet dolusu kağıt para görmek ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, hayatın yoluna gireceğine, işlerin açılacağına, uğradığı zararın telafi edileceğine, her daim allah yolunda yürüyeceğine ve sıkıntıya düştüğü zamanlarda edeceği dualar sayesinde ferahlığa çıkacağına, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına, kişinin çocuk hasreti çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada poşet dolusu kağıt para gördüyseniz:

  • Ailenizden birisinin uzaklaşması, bir yerlere gitmesi ya da sizinle ters düşüncelere girerek yollarınızı ayirması olasıdır.

Rüyada poşet dolusu kağıt para görmek geçim derdine düşeceğine ve kötü şeyler yaşayacağına, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada poşet dolusu para görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakında kurtulacağına, tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına alamet etmektedir.

Rüyada poşet içinde kağıt para görmek tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine işarettir.

Rüyada bir çanta dolusu kağıt para görmek çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, rakiplerine büyük fark atacağına tabir olunur.

Rüyada çanta dolusu kağıt para görmek kendisini üzen konuların kapanacağına, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına işarettir.

Rüyada çuval dolusu kağıt para görmek işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kucak dolusu kağıt para görmek bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına işaret eder.

Rüyada bir poşet dolusu altın görmek güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments