Rüyada portakal toplamak ve yemek

Rüyada portakal toplamak ve yemek sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, yöneticilik koltuğuna oturacağına, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine, bol kazanç ve rızık elde edeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, işten güçten elini eteğini çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada portakal toplamak ve yemek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız başarmak istediğiniz işleri karışık hale dönüştürebilir.

Rüyada portakal toplamak ve yemek çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına, büyük sıkıntılar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada mandalina portakal toplamak çok sevinçli olaylar yaşayacağına, çok büyük maddi zarara uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada portakal kabuğu toplamak tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yerden portakal toplamak içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına tabir olunur.

Rüyada portakal ağacından portakal toplamak işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil portakal toplamak güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ağaçtan portakal toplamak yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine ve çok daha iyi yerlere gelerek kendisi için çok daha fazla şans yaratacağına delalet eder.

Rüyada portakal toplamak yaşayacağınız olumsuz gelişmeler nedeni ile neşenizin kaçacağına ve moralinizin bozulacağına, ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments