Rüyada polisin evi aradığını görmek

Rüyada polisin evi aradığını görmek büyük bir üne sahip olunacağına, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına inanılır.

Rüyada polisin evi aradığını gördüyseniz:

  • İnsanlara ne istediğinizi veya size neyin uyup uymadığını anlatmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada polisin evi aradığını görmek karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada polisin aradığını görmek çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada polisi aradığını görmek ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, dertlerin ve sorunların biteceğine ve rahat bir hayata kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada telefonla polis aramak korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına işarettir.

Rüyada telefonla polisi aramak aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına delalet etmektedir.

Rüyada polis aramak maddi anlamda feraha ermeye, sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada polisi aramak bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına, başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına delalettir.

Rüyada polisi telefonla aramak zamanla daha çok para elde edeceğine, işten arta kalan zamanının çoğunu evde ailesi ile kendi halinde bir yaşam sürerek geçireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments