Rüyada kafasına taş atmak

Rüyada kafasına taş atmak alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, zorlukların baş göstereceğine, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, korkularının ve kuruntularının biteceğine, yıkılmasına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine, onlardan uzaklaşarak, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine yorulmaktadır.

Rüyada kafasına taş atmak gördüyseniz:

  • Karşılıklı adil alışverişe inanan kişilerle bir arada olmanızda fayda var.

Rüyada kafasına taş atmak aralarında herhangi bir sorunun başgöstermeyeceğine, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına alamet eder.

Rüyada birinin kafasına taş atmak atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine yorulur.

Rüyada kafaya taş atmak hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine yorulur.

Rüyada birinin kafasına bir şey atmak sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına işaret eder.

Rüyada birisine kafa atmak uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine rivayet eder.

Rüyada birine kafa atmak uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine delalettir.

Rüyada kafa atmak vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kafaya dikiş atmak size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, bu sayede olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments