Rüyada bir sınavı kazandığını görmek

Rüyada bir sınavı kazandığını görmek atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, toplum içindeki değerinin artacağına, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, kişinin daha çok kazanacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine, mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına, hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına delalet eder.

Rüyada bir sınavı kazandığını gördüyseniz:

  • Entellektüel zevklerinizi geliştirmek için etkinliklerde bulunmalı, aktif bir yapı içinde olmalısınız.

Rüyada arkadaşının sınav kazandığını görmek zorluklarını aşmayı bileceğine, özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine alamet eder.

Rüyada sınav kazanmak kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına, dertlerinin dermanını bulacağına delalet eder.

Rüyada çocuğunun sınavı kazandığını görmek mutluluğa giden yolu bulacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına delalet eder.

Rüyada bursluluk sınavını kazanmak sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine delalettir.

Rüyada sınavı kazandığını görmek yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına işarettir.

Rüyada öss sınavını kazanmak iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada polislik sınavını kazanmak sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına, kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ehliyet sınavını kazandığını görmek uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments